Izdvajamo

Nova saobraćajka ovog poslijepodneva na putevima na području Prijedora.

-Oko 16:10 časova na lokalnom putu Kozarac-Trnopolje došlo je do saobraćajne nezgode. U njoj su učestvovali motocikl “Suzuki” kojim je upravljalo lice P.Š. državljanin Republike Hrvatske i taksi vozilo kojim je upravljalo lice M.H. iz Prijedora. Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobilo je lice P.Š. dok je lake tjelesne povrede zadobilo lice A.K. iz Prijedora koje je bilo putnik u taksiju – potvrdila nam je Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, motocikl se kretao iz pravca Trnopolja i udario je u zadnji desni dio taksija koji je ostao na kolovozu nakon što je vozilo skrenulo na sporedni put.

Prema riječima mještana, motociklista je od siline udara “odletio” desetak metara dalje a na asfaltu je vidljiva lokva krvi.

Intervenisala je i služba prijedorske hitne pomoći koja je medicinski zbrinula povrijeđene.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.


prijedordanas

 

 

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011