Izdvajamo

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljena su 2 krivična djela, narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Policijskoj upravi Prijedor, prijavljeno je da je u toku noći 13/14.11.2020. godine, u mjestu Svodna, opština Novi Grad, nad objektom benzinske pumpe izvršeno krivično djelo „Teška krađa“.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je nepoznati izvršilac nasilno ušao u objekat benzinske pumpe, odakle je otuđio veću količinu cigareta različitih vrsta i određenu količinu novca.

Materijalna šteta pričinjena izvršenjem ovog krivičnog djela biće naknadno utvrđena. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Rad na pronalasku izvršioca je u toku.

 

PU Prijedor


Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.