Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor, 09.11.2020. godine, prijavljeno da je u toku noći 08/09.11.2020. godine, u mjestu Čejreci, Grad Prijedor, otuđeno vozilo marke „Opel Corsa“ vlasništvo lica Ž.A. iz Prijedora.

Istog dana, na osnovu preduzetih operativno taktičkih mjera i radnji, došlo se do saznanja da je predmetno vozilo otuđilo lice M.G. iz Prijedora, te je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Utvrđeno je da je osumnjičeni M.G., tokom noći 08/09.11.2020. godine, neopaženo došao do kuće oštećenog lica, gdje je iz objekta garaže otuđio vozilo „Opel Corsa“, u kojem se u momentu otuđenja nalazio kontakt ključ.

Nakon izvršenja krivičnog djela, osumnjičeni je otuđeno vozilo ostavio parkirano na području Grada Prijedora, gdje je isto i pronađeno te vraćeno vlasniku.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.G., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak