Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka, pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska lica koja su pokušala izvršiti krivično djelo „Razbojništvo“, koje je ovoj Upravi prijavljeno dana 29.10.2020. godine.

Krivično djelo počinjeno je dana 29.10.2020. godine, oko 22.50 časova, na lokalnom putu u mjestu Niševići, na način da je više maskiranih lica, uz upotrebu vatrenog oružja, pokušalo zaustaviti vozilo kojim je upravljala LJ.R. iz Omarske.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca, utvrđivanja svih okolnosti prijave i rasvjetljavanja krivičnog djela.

Evo vam ova misao Meše Selimovića za buđenje i razmišljanje.

"Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovjek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bjedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovjek posta...je slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."