Izdvajamo

Na području Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice, u periodu od 17. oktobra do 14. novembra 2020. godine, vršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa „Dual“ radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

„Dual“ je savremeni radarski sistem koji mjeri brzinu kretanja vozila u više saobraćajnih traka u oba pravca, bez obzira na doba dana i vremenske prilike. Ovaj laserski uređaj mjeri brzinu kretanja vozila do 500 metara udaljenosti.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada su u pitanju ograničenja brzine kretanja, jer odgovornim ponašanjem doprinosimo bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.