Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, dana 17.09.2020. godine, postupajući po planu akcije ''Plantaža 2020'', na osnovu prethodno prikupljenih informacija o posjedovanju narkotičkih sredstava, lišili su slobode lice D.M. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ''Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga''.

Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, izvršen je pretres porodične kuće i posjeda gdje stanuje osumnjičeni D.M., kom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 83 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 2.327 sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke konoplje i jednu stabljiku koja svojim izgledom asocira na stabljiku konoplje.

Svi oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, a nakon kompletiranja predmeta, protiv lica D.M., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga''.

 

PU Prijedor

foto:ilustracija


... I kao uvijek, naša dijaspora stupa na scenu, ona koja na svojim plećima već godinama vuče ovu zemlju i neda da propadne. Poznati i nepoznati ljudi javljaju se...