Izdvajamo


Iz savjeta mjesnih zajednica pozivaju vlasnike (korisnike) parcela koje se nalaze pored javnih puteva da izvrše sječu živica i drugog rastinja u pojasu javnih puteva i da održavaju putni jarak u dužini u kojoj se zemljište graniči sa putem.

Ove obaveze proističu iz Zakona o javnim putevima Republike Srpske i iz Odluke o lokalnim putevima, nekategorisanim putevima i ulicama u naseljima grada Prijedora, potvrđeno je iz Odsjeka za mjesne zajednice.

ROK ZA IZVRŠENJE OVIH RADOVA JE 31.08.2020. GODINE, a poslije isteka roka, Savjet mjesne zajednice će sačiniti spisak vlasnika (korisnika) parcela koji nisu izvršili ove obaveze i dostaviti ga Odsjeku komunalne policije na dalje postupanje i novačno kažnjavanje.


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011