Izdvajamo

Prijedor je i ove godine pokrenuo akciju “Uredi svoj vrt”, kojom se promoviše čistiji i ljepši ambijent i zagovara uređenje životnog i radnog prostora kako u gradu, tako i u prigradskim naseljima.

Komisija, koju je imenovala Gradska uprava, biraće najljepša dvorišta, balkone i školska dvorišta, te najuređeniji prostor oko stambenih zgrada i ispred poslovnih objekata.

Za najljepša dvorišta, balkone, školska dvorišta, te najuređeniji prostor oko stambene zgrade i ispred poslovnog objekta, predviđene su novčane nagrade.

Svi zainteresovani građani, škole, zajednice etažnih vlasnika i vlasnici poslovnih objekata učešće mogu prijaviti na broj telefona 052/245-187 od danas do 29. juna od 8.00 do 15.00 časova.

SRNA


Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.