Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, u odvojenim aktivnostima usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, kontrolom lica i izvršenim pretresima vozila i stambenih prostorija, kod više lica iz Prijedora, pronašli su i oduzeli određenu količinu narkotičkih sredstava.

Kod osam lica pronađena je i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase oko 187 grama, dok je kod jednog lica pronađena smeđa praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, ukupne bruto mase 0,23 grama. Bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, bruto mase 0,29 grama, oduzeta je od jednog lica.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica, nadležnom tužilaštvu, slijedi podnošenje izvještaja o krivičnom djelu iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, odnosno, podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, nadležnom sudu.

 

PU Prijedor/ foto: ilustracija


"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje: koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Meša Selimović