Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor, dana 19.05.2020. godine, prijavljeno je da je lice G.B. iz Ništavaca, Grad Prijedor, upotrebom vatrenog oružja, u mjestu Ništavci, ispalio više hitaca u pravcu objekta kuće lica koje je događaj prijavilo.

Postupajući po prijavi, pronalaskom osumnjičenog lica u vikend kući u Ništavcima, isti je u pravcu policijskih službenika, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, zatvorivši se u objekat kuće i nedozvoljavajući pristup.

Angažovanjem snaga SAJ-a i pregovaračkog tima MUP-a Republike Srpske i Jedinice žandarmerije PU Prijedor, osumnjičeno lice je dana 20.05.2020. godine, oko 05.30 časova lišeno slobode.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, u toku je preduzimanje mjera i radnji u cilju pribavljanja dokaza i kompletiranja predmeta, zbog krivičnih djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'' i ''Izazivanje opšte opasnost“ za koja se osumnjičeni G.B. tereti.

 

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo