Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, izvršili su kriminalističku obradu lica E.D., S.R., A.H., G.K. i R.M., svi iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela na području operativne nadležnosti PU Prijedor.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su lica E.D., S.R. i A.H., u ranijem periodu, počinila četiri krivična djela ''Teška krađa'', dok su u izvršenju jednog krivičnog djela, sa osumnjičenim licima, učestvovali i G.K. i R.M.

Osumnjičena lica su otuđivši predmete iz stambenih objekata privatnog vlasništva i jednog teretnog vozila, pričinili materijalnu štetu u ukupnom iznosu oko 6.000 KM.

Dio otuđenih predmeta koji su pronađeni i oduzeti, biće vraćeni vlasnicima, a nakon kompletiranja predmeta, protiv lica E.D., S.R., A.H., G.K. i R.M., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.


PU Prijedor

Evo vam ova misao Meše Selimovića za buđenje i razmišljanje.

"Život je izbor a ne sudbina, jer običan čovjek živi kako mora a pravi kako hoće. Život na koji se bez otpora pristaje to je bjedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovjek posta...je slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."