Izdvajamo

Na moj prijedlog i u dogovoru sa Odjeljenjem za prostorno uređenje Grada Prijedor i administratorima zvanične stranice Grada Prijedor od sutra će na zvaničnoj stranici Grada Prijedor biti dostupan elektronski obrazac za podnošenje primjedbi na trasu auto puta. Obrazac će se moći popuniti i dostaviti na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Na priloženoj fotografiji je primjer obrazca za podnošenje prigovora na trasu autoputa Banja Luka - Prijedor koji je dostupan u gradskoj upravi. Osim osnovnih ličnih podataka koji se traže u obrazcu, u tekst primjedbe neophodno je navesti: broj katastarske parcele-k.č. i katastarsku opštinu u kojoj se nalazi parcela ( prepisati sa posjedovnog lista) zatim primjedbu na trasu i eventualno prijedlog za rješenje problema. Osim ovog obrazca, pismena primjedba se može napisati i u bilo kojoj drugoj formi ali neophodno je da sadrži sve podatke koji su navedeni i na oglednom obrazcu.
Bilo koji oblik primjedbe mora biti dostavljen zaključno sa 05.martom 2020.godine i na svaku primjedbu se mora dostaviti odgovor.

FB Mirsad Duratović

"Ako pravdu ne nađeš na ovozemaljskoj sudnici, svoju parnicu usmjeri ka ahiretskoj sudnici, gdje će svjedoci biti meleki, gdje su sve tužbe brižno čuvane i gdje je sudija Najpravedniji i Najmudriji od svih!"

Aid el-Karni