Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u vremenskom periodu od 15. januara do 05. februara 2020. godine, tokom realizacije akcije kodnog naziva Insajder identifikovali su lica A.M. A.R. A.U. svi iz Prijedora i I.B. državljanin Hrvatske za koje postoji sumnja da su tokom 2019. i 2020. godine na području ove Uprave izvršili četiri krivična djela.

Osumnjičena lica A.M. i I.B. se terete da su dana 01.01.2020. godine, oko 20,45 časova, u Prijedoru u ulici Majora Milana Tepića uz prijetnju upotrebe noža od radnice marketa otuđila novac čime su izvršili krivično djelo „Razbojništvo“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice A.M. u mjesecu septembru 2019. godine, na području Prijedora izvršilo dva krivična djela „Teška krađa“ nad trgovačkom radnjom i ugostiteljskim objektom privatno vlasništvo.

Kriminalističkom obradom lica A.U. utvrđeno da je dana 10.11.2019. godine, u mjestu Trnopolje, izvršio krivično djelo „Paljevina“.

Materijalna šteta pričinjena izvršenjem ovih krivičnih djela iznosi oko 10.000,00 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv lica A.M. A.R. A.U. i I.B. biće dostavljeni izvještaji za navedena krivična djela.


PU Prijedor

"Ako pravdu ne nađeš na ovozemaljskoj sudnici, svoju parnicu usmjeri ka ahiretskoj sudnici, gdje će svjedoci biti meleki, gdje su sve tužbe brižno čuvane i gdje je sudija Najpravedniji i Najmudriji od svih!"

Aid el-Karni