Izdvajamo

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor, prilikom preduzimanja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, 17.12.2019. godine, oko 20,30 časova u Prijedoru izvršili su kontrolu tri lica.

Tom prilikom kod lica A.B. iz Bosanske Otoke pronađeno je i privremeno oduzeto šest pakovanja sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, količine oko 55 grama.

Preduzimajući dalje aktivnosti a zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom opojnom drogom, istog dana policijski službenici lišili su slobode lica V.S. i Z.I. oba iz Prijedora, nakon čega je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj.

PU Prijedor

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)