Izdvajamo

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor, prilikom preduzimanja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, dana 30.10.2019. godine, u Prijedoru izvršili su kontrolu lica inicijala S.Š. iz Prijedora. Tom prilikom pronađena je i privremeno oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu nakon čega je izvršen pretres stambenih objekta i drugih prostorija koje koristi osumnjičeno lice.

Tokom kontrole i pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto oko jedan kilogram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Lice inicijala S.Š. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, danas predano u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

 

PU Prijedor

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...