Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor dana 15.10.2019. godine, oko 19,15 časova, prijavljeno je da je u mjestu Miljakovci, opština Prijedor na njivi pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenicici Policijske uprave Prijedor a u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Prijedor. Uviđajem je utvrđeno da se radi o licu Bore Rodić iz Prijedora a čiji nestanak je Policijskoj upravi Prijedor prijavljen dana 04.10.2019. godine.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija beživotnog tijela pronađenog lica a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

PU Prijedor


...počinje priču o Kozarcu Ibro Kahrimanović: "Kozarac živi zahvaljujući dijaspori, odnosno Kozarčanima koji su se nakon progona zaustavili u evropskim zemljama, u Americi. Ali, iz ljubavi, iz nekakvog svog kozaračkog inata ponovo su izgradili ovo mjesto, čime je Kozarac postao simbol povratka u BiH. Istina, najveći broj njih dolazi za novogodišnje praznike i tokom ljeta, ali ono što su izgradili ovdje – kuće, drugi objekti – garancija su da će se vratiti zastalno i nastaviti živjeti ovdje."