Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, prilikom sprovođenja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, dana 02.10.2019. godine, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice D.L. iz Prijedora. Tom prilikom pronađeno je i privremeno oduzeto 9 PVC pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed“, dva pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, određena količina tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Extazi“, vaga za precizno mjerenje i metalna mrvilica.

Navedene aktivnosti realizovane su uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor a privremeno oduzeti predmeti biće deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica D.L. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

PU Prijedor


Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak