Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, dana 09.02.2019. godine, oko 20,30 časova, pronašli su oštećeno vozilo te identifikovali vozača koji se, istog dana, udaljio sa lica mjesta saobraćajne nezode u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u ulici A.J.Raškovića, dana 09.02.2019. godine, oko 16,40 časova učestvovao je pješak inicijala N.J. (1992) iz Laktaša i vozač putničkog automobila marke „Škoda Fabia“ lice inicijala LJ.C. (1991) iz Prijedora. Tom prilikom lake tejelesne povrede zadobio je pješak N.J. a koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

 

PU Prijedor

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)