Izdvajamo

Kako nezvanično saznajemo, postoji opravdana sumnja da je u ranim jutarnjim časovima 1.januara, stariji muškarac skočio s Cikotskog mosta u rijeku Sanu.

Prema dostupnim informacijama, pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor od jutros tragaju za nestalom osobom.

Kako saznajemo, muškarac star oko 85 godina iz Donje Dragotinje došao je do mosta automobilom koji je parkirao u blizini, a potom je skočio u rijeku Sanu.

Automobil su nešto kasnije pronašli rođaci koji su o svemu obavijestili policiju a potom su u akciju potrage uključeni i prijedorski vatrogasci koji su na terenu.

Tekst I foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com


Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.