Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, 22.10.2018. godine, oko 22,15 časova, lišili su slobode lice inicijala M.G. (1997) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor. Tom prilikom utvrđeno da je osumnjičeno lice, istog dana, oko 18,30 časova, u ulici Milana Vrhovca, u prostorijama javne ustanove, upotrebom podesnog predmeta, šezdesettrogodišnjem licu nanijelo povrede u vidu ubodne rane u predjelu abdomena dok je tridestogodišnjem licu nanijelo povrede u predjelu donjih ekstremiteta.

Povrijeđenim licima ukazana je medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Prijedoru gdje je tom prilikom utvrđeno da je šezdesettrogodišnje lice zadobilo povrede opasne po život. Oba lica zadržana su na daljem liječenju u navedenoj zdravstvenoj ustanovi.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju, osumnjičeno lice biće predato u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

PU Prijedor

Hvala Caja.!! Ti si nas prozor Četvrtkom u naše malo misto..!!

Haris
Četvrtak