Izdvajamo

U prostorijama udruženja žena "Srcem do mira" Kozarac, juče 05.10.2018., a u orgaizaciji Udruženje Prijedorčanki Izvor iz Prijedora, održana je edukativna radionica na temu Brendiranje, pozicioniranje na tržištu i promoviranje proizvoda. Treća po redu u sklopu projekta koji podržava Američka ambasada u BiH.
Radionici su prisustvovale žene sa područja grada Prijedora a koje su članice lokalnih udruženja žena koje su se vratile u svoja prijeratna mjesta prebicališta od Ljubije, Rakovcana, Rizvanovica, Bišćana, Gomjenice, Kozaruše i Kamičana.

Cilj radionice bio je, shvatiti i razumjeti važnost brendiranja proizvoda, a posebno domaćih BH proizvoda, za koje na tržištu postoji velika potražnja.
"Današnji program je: Izrada biznis plana, zašto je važno da se uradi i šta treba da sadrži, zatim marketing i oglašavanje marketinške ponude. Kroz učenje, vježbe i razgovor do boljeg i lakšeg rada na svojim imanjima". kazala mi je Seida Karabašić predsjednica Udruženja Prijedorčanki Izvor.

Predavanje je držala Mirela Marošlić iz Trnopolja koja trenutno boravi u Francuskoj a posjeduje znanje i iskustbo za ovu temu.

Nijaz-Caja Huremović

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic