Izdvajamo

Maloljetnik star 16 i četiri godine mlađe dijete, obojica iz Kozarca kod Prijedora, opljačkali su na području ovog naselja čak jedanaest porodičnih kuća i dva poslovna prostora, Fudbalskog kluba „Mrakovica „ i Udruženja žena „Kamičani 2015“ iz Kamičana kod Prijedora.

Sve krađe dogodile su se u vremenskom periodu od 20 do 29 prošlog mjeseca. Kako nezvanično saznajemo u kuće i poslovne prostore ulazili su kroz prethodno razbijena prozorska stakla , a iz unutrašnjosti, nakon detaljne premetačine, uzimali novac, alkoholna pića , nakit, fudbalske lopte i u jednom slučaju čak i gasni pištolj. Dio ukradenih predmeta iz kuća čiji vlasnici uglavnom borave u inostranstvu je pronađen i deponovan.

Njih dvojica terete se i za provalu u katoličku crkvu „Blažene djevice Marije“ na području Nacionalnog parka „Kozara“ koja je PS Kozarac prijavljena 26 septembra.

-Policijski službenici PU Prijedor prema maloljetnim licima preduzimaju mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti u postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku-. navedeno je danas iz PU Prijedor.

 

Budi ti ta osoba zbog koje - kada je ljudi vide - kažu - na dunjaluku ima još dobra, nije sve umrlo!