Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Kozarac, dana 01.07.2018. godine, oko 20,50 časova, u mjestu Kozarac, lišili su slobode lice inicijala B.S. (1967) iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice B.S. dana 01.07.2018. godine, oko 20,45 časova, u mjestu Kozarac, nasilno ušao u unutrašnjost objekta kuće privatnog vlasništva, gdje je od strane policijskih službenika i zatečen na mjestu izvršenja krivičnog djela. Preduzimajući dalje aktivnosti, takođe je utvrđeno da je osumnjičeno lice, istog dana, u vremenskom periodu od 12,00 do 20,30 časova, u mjestu Kozarac, nasilno ušao u unutrašnjost tri objekta kuća privatnog vlasništva, odakle je otuđio različite predmete, čime je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

O navedenom obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će, protiv lica B.S. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

 

PU Prijedor

Ali eto život je kao rijeka, tece i ne zaustavlja se.