Izdvajamo

Kako nezvanično saznajemo, prilikom intervencije na gašenju požara na pomoćnom objektu u Kamičanima kod Prijedora sinoć su povrijeđena dvojica pripadnika Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

-U subotu, 21.oktobra, oko 18:50 u mjestu Kamičani došlo je do požara na pomoćnom objektu-štali, vlasništvo lica A.Đ.(Armin Đonlagić) kom prilikom je izgorjela veća količina sijena. Požar je lokalizovan od strane TVJ Prijedor – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Kako smo saznali od prijedorskih vatrogasaca u akciji gašenja veće količine sijena (oko 1.000 bala) učestvovalo je sedam pripadnika ove jedinice sa dva vozila te četiri vatrogasca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kozarac sa jednim vozilom.

Prema riječima hrabrih pripadnika vatrogasne službe, sama intervencija je bila fizički veoma naporna zbog velike količine sijena.

Tekst – Aleksandar Drakulić
Foto – TVJ Prijedor

PS. Saznajemo da je vlasnik štale Armin Đonlagić. Ovaj čovjek je u dosta teškoj situaciji i ovdje je svaka pomoć dobro došla.

Nija-Caja Huremović

 

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)