Izdvajamo

 Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su dana 26.11.2016.godine, u mjestu Kozarac, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija, izvršili službenu radnju legitimisanje lica Z.Ć. iz Kozarca i F.T. iz Novog Grada, kom prilikom je lice Z.Ć. policijskim službenicima dobrovoljno predao jednu PVC foliju sa sadžajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 1,95 grama i jednu najlonsku vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 5,63 grama. Privremeno oduzeta opojna droga, dostavljena u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

       U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će protiv lica Z.Ć. Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, Podružna kancelarija Prijedor biti dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ''Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga''.

CJB Prijedor


Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)