Izdvajamo

 Jakupović Asmir ( umjetnicko ime Skankdafaka) iz Kozarca ( inače živi u Norveskoj) bavi se repom vec preko deset godina ali od prosle godine je to nekako postalo ozbiljnije. Poceo je radit malo komercijalniji zvuk koji je privukao dosta novih fanova i naroda . Video koji je prošle godine izbacio ima trenutno preko 30.000 pregleda na youtube . Izdao je dva albuma u prodaju koja se mogu kupovati preko itunes, googleplay itd ... (Spotify)

Nova pjesma ONA ME VOZI KAO AUDI je za samo 4 dana presla skoro 10.000 pregleda i za sad je sigurno najuspijesnija sto se tiče Asmirove muzike, tv premijera je već bila, a uskoro ce biti i na jos par tv stanica širom bih i balkana. Uskoro planiram raditi dva spota u Kozarcu i Prijedoru i nadamo se da ce ugovoriti veliku saradnju sa jednom folk pjevačicom kojoj ime necemo jos otkriti. Do sad je nastupao u okolini Tuzle, Kozaracu , Prijedor ... A trenutno ima sve više ponuda za nastupe u Prijedoru, Sarajevu, Sanskom mostu, Doboju ...

"Srpski narod nije kolektivno kriv za zločine i otuda ima odgovornost da se od njih javno ogradi i to djelima. Zato su neizmjerno važne aktivnosti “Žena u crnom”, grupe “Četiri lica Omarske” iz Beograda ili Udruženja “Kvart” iz Prijedora"

kaže Mujagić za Avaz.ba