Izdvajamo

 Grad Prijedor je i ove godine pokrenuo akciju “Uredi svoj vrt” kojom se promoviše čistiji i ljepši grad i zagovara uređenje životnog i radnog postora u gradu i prigradskim naseljima.

Komisija, koju je imenovala Gradska uprava, biraće najljepša dvorišta, balkone i školska dvorišta, te najuređeniji prostor oko stambenih zgrada i ispred poslovnih objekata.



Za najljepša dvorišta, balkone, školska dvorišta, najuređeniji prostor oko stambene zgrade i najuređeniji prostor ispred poslovnog objekta predviđene su novčane nagrade.

Svi zainteresovani građani, škole, zajednice etažnih vlasnika i vlasnici poslovnih objekata učešće mogu prijaviti na broj telefona 245-187 od danas do 1. jula ove godine od 8.00 do 15.00 časova.

SRNA

Foto: Nijaz-Caja Huremović/Kozarac.eu

- U temeljima RS-a nisu, kako to patrijarh srpski kaže, ali i skoro svi političari iz RS-a, kosti najboljih srpskih sinova. U temeljima RS-a su kosti moga petnaestogodišnjeg brata, moga oca, dida, nane, kosti još 102 djece, a u tim temeljima sam mogao biti i ja koji sam, eto, uspio preživjeti i tri prijedorska logora i živi štiti i još mnogo toga - ističe Duratović.