Izdvajamo

 

Predposljednja utakmica u toku ove sezone, odigrana je danas na stadionu u Kozaruši gdje je FK Bratstvo ugostio ekipu FK Sloga Nektar Potkozarje sa pocetkom u 17.30 sati.
Izabranici šefa strucnog staba Mahic Jasmina na samom početku su pokazali da ništa osim pobjede u ovom susretu ih nezanima i dominirali su tokom cjele utakmice. Mreža protivničkog gola u prvom poluvremenu se tresla 2 puta a strelac je bio oba puta Vujković.

U drugom poluvremenu ponovno su naši momci nastavili sa opsadom protivničkog gola a bilo ih je 3, a stelci su bili Zdjelar, Brdar i Babić.
Ovom pobjedom naš tim je pokazao da čvrsto stoji na sredini tabele Reg.lige Zapad i da iz meča u meč smo sve bolji i da je novi trener Mahic bio pravi odabir što pokazuju rezultati u dosadašnjem periodu.

Admir Đonlagić/ foto: Džejlan Memić

"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje: koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Meša Selimović