Izdvajamo

Jedan od derbija 4. kola Regionalne lige RS-grupa Zapad odigran je, juče, u Kozaruši između FK Bratstva i FK Sloge iz Saničana. Utakmica dosta neizvjesna, gosti već na početku maše penal, a zatim još jednu dobru priliku za gol. U 25. minutu golom Vujkovića, Bratstvo dolazi u vodstvo 1:0 i sa tim rezultatom je završilo prvo poluvrijeme.
Drugo poluvrijeme dosta oštra utakmica. Nakon četiri šanse za Bratstvo u drugom djelu drugog poluvremena golman gostiju, na 25 metara od gola, udara Karijicu bez lopte, Karaica je uzvratio i dobio crveni karton.
Sa igračem manje, a protiv ekipe koja je trenutno prva na tabeli nisu uspjeli sačuvati svoj gol. U 82. minutu gosti su izjednačili na 1:1 i sa tim rezultatom je završena utakmica.

FK Bratstvo - FK Sloga 1:1

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011