Izdvajamo

12.kolo Regionalne lige Zapad FK Bratstvo Kozarac je gostovalo kod ekipe OFK Lauš Banja Luka. Teren za igru odličan kao i vremenski uslovi. Danasnji protivnik je jako dobra momcad narocito kada igraju kuci, tako da su nasi igraci jako ozbiljno i koncentrisano usli u utakmicu, sto su pokazali i domacoj ekipi gdje smo im odmah dali do znanja da se nismo dosli braniti. Nakon obostranih prilika gdje je Bratstvo bilo energicnije nasa ekipa dolazi u vodstvo golom naseg mladog napadaca Alica. Tako da se na poluvrijeme odlazi rezultatom 0:1.
Na samom pocetku drugog poluvremena Bratstvo povecava prednost golom ponovno mladog Alica koji je u ovoj utakmici bio jedan od boljih nasih igraca. Do kraja meca domacini su smanili iz jedne bezazlene situacije, i postigli utjesni gol sto je bio i konacan rezultat od 1:2.

U drugom poluvremenu trener Kararić je izvrsio par izmjena i dao sanse nasim mladim igracima a jedan od njih je i mladi Hegic koji je zabiljezio svoj prvi nastup.
FK Bratstvo Kozarac je ovom pobjedom pokazao da je sportski kolektiv koji u najboljem svjetlu prezentuje svoje mjesto i kraj kako je to i oduvjek radio od samog svog postanka davne 1931.godine, mogu ga neki voljeti ili ne ali ga moraju postovati.FK Bratstvo Kozarac

Admir Đonlagić

Zakon o fotografisanju

Malo ponavljanja gradiva o tome što je dozvoljeno, a što nije, po pitanju fotografiranja:

Opširnije...