Izdvajamo

Osmo kolo 4-te lige odigrano je na stadionu u Kozarusi izmedzu OFK Mrakovicai FK Kozara D.Orlovci a rezultat je bio 5:2 za domace. Golove su postigli Mujdza 2, te Grahovac, Lazarevic i Gredelj po jedan za domace a za goste Zolak i Kovljen.

Nasi igraci su dominirali cijelo vrijeme pa je nas trener Tofko mogao i da ubacuje i druge igrace da se kale. Poslije utakmice bila je zabava post je ovo zadnja utakmica na domacem terenu u jesenskom dijelu gdje su se igraci i uprava druzili do kasno u noc sto i jeste cilj naseg kluba.

Ovom prilikom zelio bih istaci da smo dobili novog fizioterapeuta koji ce se brinuti o nasim igracima a to je lijepa i mlada Marina Bilic. Takodze zabavi su prisustvovali i neki novi igraci koji su izrazili zelju da igraju za nas klub.
Ovom prilikom zelim da se zahvalim svi nasim navijacima i donatorima ma gdje bili.
Voli Vas Vas klub OFK Mrakovica.

Muhamed-Braco Kulašić

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.