Izdvajamo

6. Kolo Regionalne lige “Zapad”, fudbaleri FK Bratstva gostovali su na stadionu Berek protiv ekipe FSA Prijedor rezultatom gdje je krajnji rezultat bio 3:2.(3:1)
Da će ovo biti teška utakmica za naš klub znali smo to, jer ekipa FSA Prijedor svoju igru gradi na jako ostroj igri i duelima koji su svami na ivici preksaja, a prilog tome su isle i sudije koje su skoro iste kao i proslogodisnje, a vjeroatno slucajno je za glavnog sudiju izabran bivsi golman ekipe FSA.No sve to neopravdava losu igru i zalaganje nasih igraca u prvom poluvremenu.Sa takvim pristupom domaćin je na samom pocetku poveo sa 1:0, a malo zatim, novim golom i povečanjem vodstvo na 2:0.

Naši fudbaleri pokušavaju da preuzmu igru ali ne uspijevaju u tome, i primaju treći gol u utakmici za visokih 3:0. Ipak, pred sam kraj prvog poluvremena, konačno uspijevaju da probiju odbranu domaćina i postignu gol i smanje prednost na 3:1. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku susreta gledali smo tešku i oštru igru uz pristrasnost sudija prema domaćinu, što je na kraju rezultiralo crvenim kartonom i isključenjem igrača Bratstva. Ipak, i sa igračem manje, Bratstvo uspijeva da postigne još jedan gol i smanji vodstvo domaćina na 3:2, ali nažalost do kraja utakmice ne uspijevaju napraviti nište više.

Bez obzira na danasnji poraz,FK Bratsto ostaje na 4 mjestu na tabeli i treba da se okrenemo novoj utakmici.
Vrijeme danas sunčano gledalaca oko 100.

Admir Đonlagić


Zbogom, Kozaro
Postrojena stoji četa,
A sa strane narod stao;
Ljuta zima osvojila,
Dubok snijeg svuda pao.

Opširnije...