Izdvajamo

21.kolo Regionalne lige Zapad ekipa FK Bratstvo Kozarac gostovala je u B.Luci protiv ekipe FK Napred koja se bori za opstanak u ovoj ligi.
Stadion u B.Luci Obilićevo-Šehitluci vrijeme oblačno i kišovito gledalaca oko 50.
Naša ekipa je izašla u podmladjenom sastavu sa 4 mlada igrača u prvom sastvu, dok na standardne igrace Brkića, Sarahtlića, Karajice nas trener nije mogao da racuna zbog povreda i kartona.Pod povredom su nastupili golnan Alendarevic i igrać Pekija. U prvom poluvremenu obostrano je bilo šansi za gol koje niko nije iskoristio. Tako da se na poluvremenu otišlo sa rezultatom 0:0.

Pošto nam protivnik igrom nije mogao ništa po običaju sudije stupaju na scenu gdje sviraju kazneni udarac, i naš golman dobija i zuti karton iako je prvi bio na lopti te prvo istu izbio a poslije toga ostvario kontakt sa domaćim igraćem. Tako da domaćini vode sa 1:0.
Nedugo zatim zbog loše reakcije našeg igrača u petercu nakon centaršuta, domaći ponovno postižu gol i vode 2:0.
Naši momci tada preuzimaju dominaciju i mi počinjemo da igramo našu igru i ubrzo postižemo gol za 2:1.
No međutim ponovno glavni sudija nakon oštrog starta na našeg igrača dosudjuje faul za goste, no međutim pošto smo iz slične situacije poslje centaršuta postigli gol, mjenja svoju odluku i dosudju opasnu igru za oba tima i loptu spusta izmedju igrača, nakon čega ubrzo svira i kraj utakmice, pokazujući nadoknadu od 2 minute.
Bez obzira na sve naš tim je na 4.mjestu i na ovakve stvari smo navikli.

Admir Đonlagić

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.