Izdvajamo

FK BRATSTVO KOZARAC SE VRAĆA STARIM PUTEVIMA SLAVE

MLADOST KOTOR VAROS- FK BRATSTVO KOZARAC 1:3

Stadion Mladosti lijepo vrijeme gledalaca 80

11” penal za domaće i 1:
28” 1:1 Dzevad
Brka mali 40” 1:2
44”Kuja 1:3

U okviru 18 kola Reg.lige Zapad naš tim je danas gostovao u Kotor Varoši. Da se nismo došli braniti to smo pokazali odmah na početku utakmice, no medjutim u 10 minuti zbog igranja našeg igraca rukom u našem šesnestercu glavni sudija je pokazao na bijelu tačku. Tako da je domaćin poveo sa 11 metara i to je bilo sve što je danas domaća ekipa pokazala našim momcima. Naši igrači su prvo načeli mrežu u 28, a zatim još 40 i 44 minutu tako da smo faktički riješili utakmicu u prvom poluvremenu. Strelci za nač klub su bili Arnautović, Brkić i Vujković. Želim istaći da je na današnjem gostovanju naš klub pratilo puno naših vjernih navijača i simpatizera i mislim da smo im se odužili na pravi način današnjom pobjedom.

Admir Đonlagić


U perverznoj realnosti, dželati i ubice su dobile svoje obilježje i istorijski pomen. Naime, U bivšem Društvenom domu Trnopolje, mjestu gdje se nalazio jedan od najzloglasnijih prijedorskih logora, otvorena je spomen-soba poginulim vojnicima Vojske Republike Srpske.

Koliko bolestan moraš biti da to uradiš?

Zamislite spomen-sobu posvećenu snagama Vermahta u Mathauzenu ili Aušvicu? Ne možete? Dabome da ne možete. Zato u nas može sve.

Dragan Bursać