Izdvajamo

U okvru pripremnog ciklusa kroz koji prolaze naši fudbaleri, Uprava kluba je odlušila da se pripremne utakmice isklučivo igraju protiv jačih klubova. Tako je danas sa početkom u 14.00 sati dogovorena zadnja pripremna utakmica tkz.generalka protiv 2.ligaša FK Omarske iz Omarske gdje smo gostovali. Utakmica koja se igrala danas bila je jako tvrda i čvrsta, gdje je na poluvremenu otišao sa minimalnom prednoscu od 1:0 u korist domaćina. U drugom poluvremenu naši igrači su u drugo poluvreme ušli puno odlučnije i disciplinarnije, te su protivniku kako je utakmica odmicala pokazali da smo puno, fizički, spremnija ekipa tako da su domaćini morali do kraja utakmice dva puta da vade loptu iz svoje mreže. Krajnji rezultat na kraju ove utakmice bio je FK Omarska -FK Bratsvo Kozarac (1:0) 1:2.

Iskrene čestitke našim igračim i treneru Karariću, mislim da i ova današnja utakmica pokazuje da se u našem klubu ozbiljno i kontinuirano radi. Pozivamo i ovim putem sve naše Kozarcane u domovini i svjetu da pomognu naš klub, koji je simbol našeg mjesta i dio nas sviju.
Jer ako se Bratstvo ugasi, ugasit će se i Kozarac

Admir Đonlagić


... I kao uvijek, naša dijaspora stupa na scenu, ona koja na svojim plećima već godinama vuče ovu zemlju i neda da propadne. Poznati i nepoznati ljudi javljaju se...