Izdvajamo

14.Kolo i ujedno zadnja utakmica ove polusezone za naše Bratstvo Kozarac u okviru takmičenja Reg.lige Zapad gdje smo ugostili FK Progres iz Kneževa. Naši momci su vrlo dobro otvorili utakmicu tako da smo već u 1. minuti poveli sa 1:0, i sa tim rezultatom smo otišli na poluvrijeme. U drugom poluvremenu postigli smo još 2 gola, no gost se zatim vraća u meč i smanjuje sa 2 brzo postugnuta gola na 3:2, što je bio i krajnji rezultat današnje utakmice i osvojena nova 3 boda čime smo učvrstili svoje fenomenalno 2. mjesto na tabeli. Het-trik za našu ekipu sa postignuta 3 gola djelo je danas našeg igrača Karajice. Svim našim simpatizerima Uprava FK Bratstvo se iskreno zahvaljuje na dosadašnjoj pomoći koju su nam pruzali, jer FK Bratstvo je nas sviju.
FK Bratstvo 3:2 FK Progres

Osim navedenog želim da pozivem sve naše simpatizere, prijatelje i članove na crvenu noć za FK Bratstvo koju ćemo organizovati pred Novu Godinu, a o datumu i mjestu ćemo vas naknadno i na vrijeme obavjestiti.

Admir Đonlagić


Teufik Kulašić podsjeća da je svaki drugi stanovnik prošao kroz prijedorske logore, te logor Manjaču. Blizu 2.500 Kozarčana ubijeno je, a njih još gotovo 600 nije pronađeno.