Izdvajamo

Fudbaleri Bratstva Kozarac su u okviru 4.kola Regjonalnu lige, grupe Zapad ugostili FK Lijevče iz Topole. Naši momci su bolje otvorili utakmicu tako da smo poveli sa 1:0, da bi gosti izjednačili na samom kraju prvog poluvremena na 1:1. U nastavku totalna ofanzivna FK Bratstvo, koja se isplatila tako da je gostujući golman u drugom poluvremenu još 4 puta morao da vadi loptu iz mreže svoga gola, iako je bio jedan od zapaženijih igrača i gostujućoj ekipi i najzaslužniji sto gosti nisu ispraćeni iz Kozarca sa još vise golova u svojoj mreži.

Da se nogomet igra odavno podno planine Kozare, i da Kozarac zaslužuje svoga predstavnika možda i još u većem rangu pokazuju rezultati naših fudbalera, trenera, uprave i svih naših simpatizera i članova. Tako dragi Kozarčani pridružite nam se i postanite dio ove ekipe koja radi marljivo i uporno jer je FK Bratstvoje sviju nas i simbol našeg Kozarca.
Teren za igru odličan,vrijeme oblačno, gledalaca oko 150.
Bratsvo Kozarac - Lijevce Topola 5:1 (1:1)

Admir Đonlagić


Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak