Izdvajamo

Samo dan nakon što je Rudar-Prijedor svoje šanse da se domogne titule šampiona Prve lige Republike Srpske sveo samo na teoriju, reagovalo je rukovodstvo kluba.

Na sastanku Upravnog odbora(Dalibor Majkić, Ranko Vučković, Stojan Janjetović) donesena je Odluka o sporazumnom raskidu ugovora sa šefom stručnog štaba Zlatkom Jelisavcem kojem je iskazana zahvalnost na dosadašnjoj saradnji.

Na prijedlog Stojana Janjetovića, jednoglasno je odlučeno da se na njegovo mjesto, do završetka prvenstva, postavi Nedžad Žerić, dosadašnji sportski direktor i dugogodišnji prvotimac Prijedorčana.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić/prijedordanas.com

Paradoks našeg vremena!

Naučili smo kako da preživljavamo, ali ne i kako da živimo. Dodajemo godine životu, ali ne i život godinama.

"Paradoks našeg vremena je da imamo veće zgrade, ali kraće živce; šire puteve, ali uže vidike; trošimo više, a imamo manje; kupujemo više, uživamo manje. Imamo veće kuće, a manje porodice; više udobnosti, a manje vremena; imamo više diploma, ali manje razuma; više znanja, a manje rasuđivanja; više stručnjaka, a još više problema; više znanja u medicini, a sve manje zdravlja.

Kaže Uzvišeni: “Znajte da život na ovom svijetu nije drugo do igra, i razonoda, i uljepšavanje, i međusobno hvalisanje i nadmetanje imecima i brojem djece! Primjer za to je bilje čiji rast poslije kiše oduševljava nevjernike, ono zatim buja, ali ga poslije vidiš požutjela, da bi se na kraju skršilo. A na onom svijetu je teška patnja i Allahov oprost i zadovoljstvo; život na ovom svijetu je samo varljivo naslađivanje.” (El-Hadid, 20.)

#Lijepa_riječ