Izdvajamo

Danas je sa početkom u 16.30 časova odigrana derbi utakmica 4. područne lige RS-Prijedor, za prvaka između prvoplasirane ekipe tj.našeg FK Bratstvo Kozarac i drugoplasirane ekipe i našeg jedinog konkurenta za plasman u viši rang FK Plamen. Igralo u jako dobrim uslovima, vrijeme sunčano gledatelja oko 150, naši momci su veoma odgovorno i spremno ušli u utakmicu tako da je poluvreme završilo sa 2:0.

Nakon odmora naši momci nisu dopustili protivniku da napravi bilo kakav preokret, priveli su utakmicu kraju zabivši još jedan pogodak, dok je gost pred sam kraj meča postigao gol iz neuspjele opsajd zamke, tako da se utakmica završila 3:1. Šta drugo reći fudbal se lagano vraća u našu čarsiju, i ako Bog da slijedeće godine Regjonalna liga.

Admir Đonlagić


Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.