Izdvajamo

Amir Kararić novi trener FK Bratstva Kozarac, već u samom startu se aktivirao na svim poljima.
Jučer 14.03.2018.godine, na poziv trenera Amira Kararića, predstavnici premijer ligaša FK Krupe, iz Krupe na Vrbasu, na čelu sa predsjednikom Dragomirom Ilićem-Bucom posjetili su FK Bratstvo Kozarac. Da podsjetimo, Buco je, uz pomoć Kararića odveo našeg kozarčanina Ajdina Redžića u redove FK Krupa na Vrbasu. Ajdin uspješno brani boje ovog premijerligaša. Prilikom posjete gosti su obišli igralište i prostorije Bratstva, a zatim su uručili vrijedan poklon u sportskoj opremi našem klubu. Nakon toga druženje je nastavljeno uz radni sastanak u Restoranu Neira gdje su otvorena mnoga pitanja vezano za nogomet u našem društvu, te je obostrano dogovoreno da će  saradnja navedenih klubova u daljnjem periodu biti još bolja i intenzivnija u svim poljima. Incijator ovog sastanka pored trenera Amira Kararića bio je njegov prihatelj Hune- Huse Selimović
Da podsjetimo, još jedan mladi kozarčanin je član omladinske ekipe FK Krupa, Dževad Arnautović i vjerujemo da će i on uskoro zaigrati za prvi tim ovog premijerligaša.


Admir Đonlagić


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011