Izdvajamo

Danas je u prostorijama FK Bratstvo Kozarac izvršena prozivka igrača, a nakon toga je odrađen i prvi trening. Uprava kluba je zadovoljna odazivom igrača na prvom treningu. Novost u klubu je: Došli su nam novi igraći, iz omladinskih redova prvoj ekipi se pridružio mladi i perspektivni Said Kahrimanović. Također u klub su došla tri nova pojačanja Brdar, Vujatović i Babić, a iz kluba su otišli Pahramov, Stojanović i Miodragović. Proljetno prvenstvo počinje 11.03.2018., a do tad pripreme će se odvijati na stadionu FK Bratstvo.

Osim navedenog želim istaći da su kozarčani najbolji ljudi na svijetu i da nezaboravljaju svoj Kozarac, to pokazuje i današnja posjeta sina našeg legendarnog fudbalera Memic Nijaza-Puce, Anela. Uprava FK Bratstvo Kozarac se Anelu iskreno zahvaljuje na posjeti svome klubu, te jedno veliko hvala za sve ono što je njegov otac nas PUCO uradio za svoj klub čije je boje branio.

Admir Djonlagić

 


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Ubili mi dajdu, ubili i njegovog sina. Ubili sve moje jarane, komšije,prijatelje. Zapalili moju kucu, a i kuce svih mojih dragih. Silovali naše majke,sestre, rodice,žene.

Necu i ne mogu im ni  oprostiti ni zaboraviti.

Ali eto život je kao rijeka,tece i ne zaustavlja se.