Izdvajamo

KRAJIŠNIK,rođ.Forić,ALEMA

Dana 28.10.2020.godine, preselila na Ahiret u 85. godini života

OBAVJEŠTAVAMO RODBINU, PRIJATELJE I KOMŠIJE DA ĆE SE U PETAK 18.12.2019. GODINE U 12.00 SATI POSLIJE DŽUMA NAMAZA, U DŽAMIJI KAMIČANI, PROUČITI JASIN I TEVHID PRED DUŠU RAHMETLI ALEME.

RAHMETULLAHI ALEJHI-HA RAHMETEN VASIAH!

Ožalošćeni:kćerka Mevlida, sinovi Almir i Ramo, snahe, unučad, praunučad,sestre,brat, te ostala rodbina, prijatelji i komšije

 


Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?