Izdvajamo

Duboko potreseni bolom javljamo žalosnu vijest da je prijedorčanin (Gornja Puharska) Redžić Jasmin, na žalost, izgubio je bitku sa životom.

Da podsjetim, prije dva mjeseca Redžić Jasmin se razbolio, kašalj ga uhvatio išao doktoru otišao na bolovanje zbog upale pluća to je bila diagnoza i dva mjeseca su ga liječili antibioticima inekcijama i infuzijama ali nista se nije mjenjalo da bi se napokon porodični doktor sjetio i četvrtak 24.01.2019. ga poslao i bolnicu Prijedor tu je zadržan na liječenju. U medju vremenu isti dan u večernjim satima se stanje pogoršalo i Jasmin je završio na aparatima. Prijedorska bolnica ga šalje u Banja Luku gdje je, evo nakon 10 dana borbe izgubio bitku sa životom.


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak