Izdvajamo

 

Danas je predstavica Humanutarne organizacije Kozarac, Sara Gluhić, u ime organizacije kupila i predala motorke, kosilicu i alat za tri škole, OŠ Kozarac, područna škola Kamičani i OŠ Ćirilo i Metodije Trnopolje.

Radnici, koji rade na održavanju, su zahvalni na vrijednim donacijama, koje su im jako potrebne.

Direktorica OŠ Kozarac Jasna Salihbašić kaže "Ova donacija koja je stvarno vrijedna biće velika pomoć našim radnicima, domaru na održavanju naših školskih prostorija i uređivanju našeg školskog dvorišta".

Direktorica OŠ Ćirilo i Metodije Trnopolje Maja Bjeljac kaže, "Nama svaka donacija svaki vid pomoći dobro dođe i zato me uvijek bez teksta ostave dobri ljudi. Živimo u vremenima kad dobre stvari polako postaju rijetkost, ali zahvaljujući dobrim ljudima ja se nadam da se neće potpuno iskorijeniti. Drago mi je da smo mi, mislim na Kozarac i Trnopolje i na Humanitarnu organizaciju Kozarac, dobar primjer i da možemo biti za nauk drugima kako treba da se sarađuje i zajedno živi".

U ovoj akciji donirane su dvije motorke, jedna kosilica, šlajferica, brusilica i dosta raznog alata. Sve je kupljeno u prodavnici DEKO Kozarac.

Nijaz-Caja Huremović

 

Ali eto život je kao rijeka, tece i ne zaustavlja se.