Izdvajamo

 

Ovim putem obavještavam moje prijatelje, moje komšije, moju rodbinu i sve ljude koji vole i cijene moju pisanu riječ da ćemo PROMICIJU moje nove knjige " BOSANSKI LONAC " održati u KOZARCU U SALI MJESNE ZAJEDNICE U ČETVRTAK, PETOG AUGUSTA OD 11,00 SATI.
Pored mene u promiciji će učestvovati i urednik i recenzent knjige SEMIR HASIĆ.
Dragi prijatelji, knjigu možete nabaviti u Kozarcu u kafeu " Galerija " i u frizerskom salonu " Maida " kod Elvine Redžić. U Kamičanima, kod Refije Alić koja zastupa Udruženje žena " Kamičani 2015 ", u Sanskom Mostu u knjižari " Kalem " a u večernjim satima, dok šetate mi smo na štandu ispred knjižare u reonu pješačke zone.
Na mojoj kućnoj adresi u Sanskom Mostu u Naselju 17. " V " KBBR 130 ili pozivom i porukom bilo SMS ili u viber na telefon broj
061 780 960 ili u mesindžer.
Prijatelji moji, Kozarčani moji, bujrum na druženje i razgovor o sadržaju knjige a ima se o čemu razgovarati.

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.