Izdvajamo

Prelijepa romantična priča, puna ljubavi, razumjevanja, vjere u zajednički život… dolazi nam iz Švicarske.

Naime, kako je na svom Facebook profilu objavio Eso Balić, istaknuti estradni umjetnik i veliki humanista, u subotu simpatični Ervin zaprosio svoju izabranicu Ninu na jedan nesvakidašnji način.

Buduća mlada, kako opisuje Balić, nije ni znala šta je čeka na malom aerodromu u Lüpfig. Kada je izašla iz aviona, dočekao ju je njen voljeni Ervin u društvu rodbine I prijetelja. Prizor koji je bio ispred nje – malo je reći da ju je pozitivno šokirao.

Sve što je mogla reći kada ih je sve vidjela bilo je jedino – DA!

 

Ja kao njegov dajđa i sva ostala rodbina bili smo baš sretni taj dan. Želim im sretan, blagodaran i berićetli život i u rahatluku da im vjenčanje i svadba prođu – napisao je Balić zahvaljujući se Risku i Anelu “Naše vjenčanje” za veliku foto podršku.


hayat.ba

Kahrimanović kaže kako je teško procijeniti koliko je trenutno stanovnika u Kozarcu. "Negdje oko 8.000. Prije rata živjelo je ovdje blizu 25.000 stanovnika, od kojih je 95 posto bilo bošnjačko stanovništvo. Zato smo toliko i stradali. Sve kuće, svi objekti, sve je u Kozarcu bilo porušeno. Po zadnjem popisu ima nas oko 20.000."