Izdvajamo

Dvadesetdvogodišnjem Ahmedu Grahiću iz Begovog Hana i njegovoj porodici potrebna je novčana pomoć kako bi mladić dobio adekvatno liječenje i bitku za život.
Ahmed boluje od tumora limfnih žlijezda i trenutno je na liječenju u Kantonalnoj bolnici Zenica. Počeo je sa svojom prvom kemoterapijom, uz koju su mu potrebne određene količine lijeka Adcetris.

Samo jedan ciklus tog lijeka košta oko 15.000 KM, a potrebna su mu najmanje četiri ciklusa za koje njegovi roditelji moraju izdvojiti oko 60.000 KM. Toliki iznos novca sami ne mogu obezbijediti, a zajedničkim donacijama možemo pomoći njegovoj porodici i Ahmedu da dobije bitku za život.

Organizacija Pomozi.ba apel za pomoć Ahmedu Grahiću objavila je na platformi gdje je u samo nekoliko klikova moguće donirati željeni iznos novca sa kreditne ili debitne kartice. Na linku se također mogu naći i ostali brojevi računa za uplatu. Za ovu akciju je do 31.05.2020. godine u funkciji i humanitarni broj 17013 putem kojeg se mogu donirati 2 KM. Broj je jedinstven za sve telefonske operatere u BiH.

https://pomoziba.org/campaign/6/pomoc-za-ahmeda-grahica

klix.ba

citiramo:

U redu, ja sam izdajnik srpstva, a vi svi koji ste ćutali ste izdajnici čovečanstva."