Izdvajamo

Danas sam dobio pismo od Leke Ibrić Mehmedagić, a koje prenosim u cijelosti

Selam jarane evo vec dvije sedmice PRIJATELJI ZAVIČAJA sa kordinatoricom u Kozarcu Elvinom Redzic vode akciju za Sanela Grabica koji ima dijabetis i kojem je u pitanju noga ali sto je jos gore otisao mu je vid tako da sad vidi svega 10 posto na jedno oko. Po preporuci mnogih ocnih ljekara koje je Sanel posjetio preporuceno mu je da jos pokusa na ocnoj klinici u Beogradu. Posto Sanel nema primanja a supruga nema posla ponekad povremeno radi ,skoluju kcerku nema sredstava da otputuje i pokusa spasiti i to jedno oko. Akcija za sad ide tu i tamo pa bi te zamolio da objavis ako mozes i na Kozarac.eu jer akcija jos traje deset dana . Evo nacin kako se moze donirati i gdje se u Kozarcu moze uruciti donacija i spisak do sadsnjih donatora .


Vase donacije mozete uplacivati na racun PRIJATELJI ZAVICAJA koji je otvoren u Holandiji i to ne imena;
A.OKLOPCIC ILI
F.MEHMEDAGIC
IBAN;NL22 INGB 0005 77 55 86
BIC;INGBNL2A
sa naznakom za SANELA GRABICA
I u FRIZERSKOM SALONU MAIDA u KOZARCU kod gospodicne ELVINE REDZIC.
Sve vase uplate ce biti ovde prikazane a takodze sve ce biti transparentno predano za naseg Sanela Grabica.
dosadsnje uplate;
1.Leila Nadarevic 50 km
2.Smajo Blazevic Dera Sedra 100 eura
3.Samka Fazlic 50 km
4. Leka Ibric Mehmedagic 50 km
5.Alisa Ganic 50 km
6.Mesic Nermin -Nero50 km
7.Safet Karabasic 100 km
8.Mesic Nisveta 20 km
9.Izeta Jakupovic sa fam. 100eura
10.Denis i Majda Kahrimanovic 50 eura
11.Emina Tadzic 50 eura
12.Senad Sivac 50 km
13 . Senad Sebiha Foric 20 eura
14.Mujkanovic Eniz 20 km
15.Besic Senad 50 eura
16.Sead Softic 20 km
17.Sebiha Kahrimanovic 20 km
18. A.D. Trnjanin 20 eura
19.Isak -Samka Karabasic 100 km
20.Ramic Safet 50 km
21.Velic Mina 20 km
22.Haskic Meliha 20 eura

Dragi prijatelji nikad ne znamo kome ce sutra trebati nasa ,vasa pomoc mozda sutra budem ja, a mozda i vi nikad se ne zna . Selam i pozdrav svim ljudima dobre volje ma gdje bili.

Ovo je salon u Kozarcu gdje mozete donirati vase donacije a nalazi se preko puta pizerie MEXA.donatora.

Leka Ibrić Mehmedagić

 

 


Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?