Izdvajamo

Molimo sve ljude sa podrucja Kozarca, koji posjeduju odredene kolicine obradivog poljoprivrednog zemljišta, a koje ne obraduju, da razmotre mogucnost davanja u zakup istog na duži vremenski period.

Farma krava Arifagic ima potrebe za proizvodnjom vecih kolicina stocne hrane za što su neophodne vece poljoprivredne površine, jer u ovom trenutku broji preko 600 grla i ima planove za dalje povecanje broja grla u narednih 5 godina.

S obzirom da znamo da veci broj ljudi sa podrucja Kozarca boravi u trecim zemljama, a da su istovremeno i vlasnici poljoprivrednih parcela koje  ne obraduju, jasno je da veliki resurs za razvoj naše zajednice ostaje neiskorišten.

U skladu sa tim, ukoliko bi se navedene poljoprivredne površine stavile u funkciju to bi imalo izuzetan doprinos za dalji razvoj kako same farme Arifagic, tako i za sigurnost postojecih radnih mjesta i za otvaranje novih radnih mjesta. Samim tim to bi pomoglo daljem razvoju i opstanku našeg Kozarca.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 00387 52 320 212 ili na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .


Lijep pozdrav,

Jusuf Arifagic

 

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.