Izdvajamo

 


Žarko Zorić (39) iz Prijedora nakon svađe krvnički je nožem izbo svoju partnerku Nedu Milojević (44) u njenom stanu, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Motiv ubistva koje je šokiralo Prijedorčane bila je bolesna ljubomora.

Nakon ubistva, Zorić je podmetnuo požar u stanu i mirno izašao, kao da se ništa nije dogodilo.

 

Izvor Srpskainfo iz policije otkrio je da je na tijelu žrtve pronađeno najmanje osam ubodnih rana.

– Sve ukazuje da se žena do posljednjih momenata borila sa krvnikom koji ju je ubadao nožem gdje je stigao – ispričao je izvor Srpskainfo iz istrage.

Da se nesrećna žena odupirala pomahnitalom ubici govore brojne posjekotine po rukama, koje su okarakterisane kao odbrambene rane.

Zorić je uhapšen u rekordnom vremenu zahvaljujući brzoj istrazi tužilaštva u Prijedoru i policijske uprave.

Nakon hapšenja osumnjičeni je sproveden na kriminalističku obradu, a danas bi trebao biti prebačen u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

Postupajući tužilac će nakon saslušanja odlučiti o eventualnom zahtjevu za određivanjem jednomjesečnog pritvora.

Podsjetimo, prijedorski vatrogasci su juče oko 10 ujutro primili dojavu o požaru u stanu žrtve Nede Milojević.

Tokom gašenja pronađeno je tijelo vlasnice.

Odmah se sumnjalo na ubistvo, jer su na tijelu bile jasno vidljive povrede.

Takođe, komšije su istražiocima ispričale da su uoči izbijanja požara čule galamu i svađu iz stana žrtve.

SRPSKAINFO.COM

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?